vill du starta upp business i lindex tidigare lokal? titta här (video)

28 november, 2022 | Nyhet

Sedan 1997 har Lindex Sverige hyrt denna lokal som fräschats upp i flera omgångar. Stigen för handel och framför allt konfektion är med andra ord rejält upptrampad. Huset uppfördes ursprungligen för ändamålet livsmedel (ICA).  

Lokalen omfattar c:a 1 000 m2 och erbjuds nu till hyresgäster inom framför allt handel (även livsmedel) men även kontorsverksamhet kan tillåtas. Som du kan se i videon så finns det rejält med butiksinredning kvar i lokalen som så klart ingår i hyran. 

Lokalerna ligger mitt i stan och omringas av både gåfartsgator, bilväg och centrums populäraste parkeringsplatser (gratis). Lastkaj finns. Grannar i huset är populära Hälsoboden (Hälsokost) och Sala orientlivs men direkt utanför entrén klassiska Ewerlöfs bokhandel med anor från 1800-talet.  

Se en video genom att klicka på länken nedanför så kan du bilda dig en god uppfattning över lokalerna och läget! 

Videolänk

Vid intresse hör av dig direkt till marcus.andersson@gruvtornet.se