arbetet med foajé business club avancerar

2 mars, 2021 | Nyhet

Mitt i smeten och bekvämt. Ja, så kan vi kortfattat beskriva målsättningen med nya företagshotellet Foajé Business Clubs lokaler, som reser sig ur rivningsmassorna från Sala stadshotells gamla hotellrum. 

Mitt i centrala Sala så stöps det gamla hotellet från 1968 om med nytt innehåll.

”Tillsammans med Archus arkitekter i Västerås har vi hittat en inriktning på den stil vi vill ha. Vi kommer att ha närmare 45 kontor som fördelar sig på Premiumblock, Studios och Co-workingytor. Vi kommer att kunna erbjuda direkt tillgång till restaurangen Gillet 6, bil- och cykelparkering utanför dörren  samt gym och relax nere i källarvåningen. Vi vill skapa ett bekvämt ställe för företagare att verka ifrån”, berättar Lotta Andersson från Gruvtornet.

Läs mer om projektet på www.foajebc.se och kontakta Lotta om du är intresserad av en plats på Foajé B.C.