Foajé business club öppnar

30 september, 2021 | Nyhet

Foajé Business Club öppnar upp mitt i stadskärnan!

Gruvtornet beslutade under våren 2020 att bygga om Sala stadshotells hotelldel till kontorshotell. Byggnationen påbörjades i september 2020 och den 1 september 2021 flyttade första hyresgästerna in. 

Det är med stolthet som vi kan öppna upp Foajé. Resultatet har blivit över förväntan. Tillsammans med lokala entreprenörer och materialleverantörer har vi åstadkommit denna förändring vilket är en styrka för Sala som stad och kommun. Det har varit smidigt att ha att göra med Sala kommun under processen”, kommenterar Marcus Andersson, Gruvtornet.   

Gruvtornets förhoppning är nu att Foajé ska bli en del av den nystart som näringsliv och kommun tillsammans eftersträvar.

Foajé BC består av c:a 45 arbetsrum, 6 pentryn, 12 toaletter, gym, omklädningsrum med duschar, lounger, relax, massagerum mm fördelar på Premiumkontor, studios och Co-Working. Konceptet är ihopkopplat med restaurang Gillet 6 som kan tillhandahålla allt från fika, smörgåsar till lunch, alacarte, AW och nattklubb. För mer info så klicka här för att komma till Foajés egen hemsida.