Affärshus med bra läge förvärvas!

11 januari, 2022 | Nyhet

Fastigheten Menja 2 i Sala förvärvades av familjen Borg från Enköping som ägt fastigheten sedan början av 1990-talet. Tillträdet skedde den 1 januari 2022. 

Affärshuset innehåller c:a 3 000 m2 och i lokalerna så har Hela Människan Sala-Heby samt Brödernas hamburgare nyligen etablerat sina verksamheter. Det finns ytterligare 2 000 m2 lokalyta att hyra ut. 

”Givet goda grannar i form av OK/Q8 och WILLY:S, gott om parkeringsplatser och närhet till både gymnasieskola och stora bostadsområden så tror jag att vi kommer att kunna erbjuda ett mycket bra affärsläge för den som är intresserad av att öppna sin verksamhet här”, berättar Marcus Andersson, Gruvtornet. 

Intresserad av ett nytt och bättre läge? Hör av dig till 0224-291 48 eller via e-post: marcus.andersson@gruvtornet.se